Reparatii Aparate De Aer Conditionat - Bucuresti si Ilfov 

 Pentru a va putea desfasura activitatea in conditii optime, atat acasa cat si la locul de munca, una din conditii este asigurarea confortului termic necesar. Temperatura optima in interiorul spatiului de lucru sau de locuit trebuie sa fie cuprinsa in intervalul 19-24ºC, in afara acestui interval putand apare disconfort, stres si chiar probleme de sanatate pentru persoanele mai sensibile.Daca aveti probleme cu instalatia dvs. de climatizare si sunteti in cautarea unui partener de incredere, ati ajuns unde trebuie.Suntem o echipa de specialisti cu sediul in Bucuresti si efectuam: 

 • Reparatii aparate de aer conditionat de uz casnic sau comercial 
 • Igienizare - curatare aparate de aer conditionat 
 • Mentenanta anuala
 • Curatare , igienizare , deparazitare
 • Igienizarea filtrelor
 • Curatarea unitatii interioare 
 • Curatarea jgheabului de colectare a apei 
 • Eliminarea mirosului neplacut 
 • Distrugerea bacteriilor si a sporilor de mucegai 
Igienizare Si Curatare Pentru Aparatele De Aer Conditionat - Bucuresti Si Ilfov 
 • Suntem o echipa de specialisti cu multi ani de experienta in domeniu si efectuam igienizare si curatare pentru aparatele de aer conditionat din locuinte, birouri si spatii publice. 
 •  Oferim servicii de calitate si promptitudine, la preturi rezonabile.Pentru informatii si programare sunati sau efectuati o programare online 
 •  Deoarece ventilatoarele si dezumidificatoarele nu pot face fata zilelor caniculare de vara, aparatele de aer conditionat raman cea mai buna alternativa pentru asigurarea confortului termic necesar in locuinte, spatii comerciale si birouri.Este insa bine stiut ca doar acele aparate de aer conditionat care sunt bine intretinute si igienizate periodic imbunatatesc calitatea aerului.Curatarea si verificarea periodica a aparatelor asigura functionarea lor la parametri optimi, adica performante maxime cu consum minim de energie electrica.In plus, la un aparat neigienizat la timp pot sa apara defectiuni majore a caror rezolvare poate fi destul de costisitoare. 
 •  Pentru a preveni aceste situatii, verificarea si curatarea aparatelor de aer conditionat trebuie sa se faca la interval de 6 luni, iar in incaperile cu grad ridicat de expunere la praf, chiar trimestrial.
 •  Interventiile de igienizare si curatare pentru aparatele de aer conditionat nu se rezuma doar la indepartarea prafului, impuritatilor si mucegaiurilor acumulate in filtre.Se curata si componentele unitatii interioare si jgheabul de evacuare a apei de condens cu jet de abur sub presiune, pentru eliminarea mirosurilor si distrugerea bacteriilor. Se folosesc solutii si echipamente profesionale. 
AVANTAJELE CLIENTILOR
GARANTIE
Pentru orice reparatii aparate de aer conditionat acordam 1 an garantie!
PRETURI REZONABILE
Deoarece functionam de mai multi ani, am reusit sa optimizam costurile de interventie in favoarea clientilor nostri. In consecinta, preturile practicate de noi sunt foarte bune, raportat la costul componentelor folosite si calitatea serviciilor oferite


EXPERIENTA INDELUNGATA
Suntem o echipa de profesonisti cu experienta si cautam sa fim permanent la curent cu noutatile in domeniu. Realizam interventii pentru orice tip de aparate de aer conditionat si orice marca.


ZONA DE ACOPERIRE A SERVICIILOR
Asiguram reparatii si curatare aparate de aer conditionat pentru locuinte, birouri si spatii publice situate in toate sectoarele din Bucuresti si cateva zone din imprejurimile Capitalei.


PROMPTITUDINE SI EFICIENTA
Interventia se planifica imediat, telefonic, si se realizeaza in cel mai scurt timp posibil. Incercam sa raspundem prompt si cu profesionalism tuturor solicitarilor!


ACCESIBILITATE
In functie de alegerea dvs., efectuam igienizare si reparatii aparate de aer conditionat, atat la domiciliul clientului, cat si la sediul firmei noastre.
CALITATEA SERVICIILOR
Ne straduim sa oferim servicii de calitate, proritatea noastra numarul unu fiind satisfactia si fidelizarea clientilor nostri.


CALITATEA COMPONENTELOR
La reparatii aparate de aer conditionat folosim numai componente noi, de cea mai buna calitate.


ATITUDINEA FATA DE CLIENT
Atitudinea receptiva si comunicativa fata de client este un imperativ pentru noi. Daca intampinati o problema privind buna functionare a unui aparat de aer conditionat, va raspundem cu amabilitate si va oferim toate informatiile necesare. Apoi, la solicitarea dvs., incercam sa intervenim eficient si cu profesionalism pentru remedierea problemei.
PERFECTIONAREA CONTINUA
Suntem receptivi la sugestiile venind din partea clientilor nostri privind cresterea calitatii serviciilor oferite. Daca aveti o propunere in acest sens, suntem incantati sa o auzim si sa o aplicam.Daca aveti nevoie de consilierea si serviciile unui specialist in igienizare, curatare aparate de aer conditionat sau reparatii aparate de aer conditionat, nu ezitati sa ne contactati!